Om aktivitetsbasen

Velkommen til RS Ung sin aktivitetsbase!

Vi har samlet alle våre aktiviteter på ett sted. Her er aktiviteter unglagene våre selv har lagt inn, etter egne erfaringer og oppfinnsomhet. Vi håper dette gjør det så lett som mulig for alle og drive morsomme maritime aktiviteter på og ved sjøen.

Kystfriluftslivet er et deilig liv som inspirerer til å ta vare på både miljøet og menneskene rundt oss. Vi oppfordrer alle til å bruke mer tid utendørs og nyter det å være en del av vår flotte natur samtidig som vi tar vare på den. Ta alltid med alt av søppel fra aktiviteter, og ha gjerne en ekstra sekk i beredskap til å ta med plast og søppel som man kommer over i aktiviteten.

Båtlivet er viktig for oss i RS Ung og vi skal ha det gøy på sjøen samtidig som vi har sikkerhet i fokus. Derfor er våre aktiviteter alltid preget av gode forberedelser og trygg gjennomføring. Vi bruker alltid vest i båt, følger sjøvettreglene og viser ekstra hensyn på sjøen. Vi tar vare på hverandre og hjelper de som ikke har mye erfaring på og ved sjøen til å bli tryggere på dette. Vi tror den eneste måten å bli trygg på båt og sjøliv er å være med mye i aktivitet. Derfor er alle våre unglagsaktiviteter gratis.

Våre aktiviteter deles inn i kategorier:

Om RS Ung

RS Ung er Redningsselskapets ungdomsorganisasjon og er til for å:

Alle aktiviteter vi driver med skal gjenspeile disse punktene. Vi arbeider for å gjøre ungdom trygge på og ved sjøen ved å ha fokus på deltakende metoder og sikre eierskap til aktiviteter, formål og verdigrunnlag gjennom aktive øvelser. Vi har aktiviteter for, av og med ungdom i alderen 13-26 år.

Aktivitetene våre gir både intern opplæring til egne medlemmer, skaper rekrutteringsgrunnlag for unglagene og gir opplæring i sjøvett. Alle aktiviteter være:

Om Redningsselskapet

Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. Vi jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen. Vårt visjon er at ingen skal drukne og RS Ung er en viktig del av vårt arbeid med ungdom.