Sheriff

Sheriff

I denne leken må man ha reaksjonsevnen på plass! Sheriffen skyter på deltakere, og den som ikke følger med er ute av leken. (Her skytes det kun med fantasien, ikke med gjenstander eller våpen).

Faremomenter

Her kan du trygt leke uten bekymringer!


Steg for steg:

  • 1 Velg en sheriff. Deltakerne stiller seg i ring rundt sheriffen.
  • 2 Sheriffen peker på en deltaker og sier "pang". Deltakeren som blir pekt på må dukke. Når deltakeren har dukket skal personene som står nærmest personen krige. Her er det førstemann til å peke på den andre og si "pang". Deltakeren som sist sier "pang" er ute av leken.
  • 3 Reger: Dersom personen som blir pekt på av sheriffen ikke dukker, eller noen andre i ringen sier "pang", er de ute av leken. Deltakerene må da vente til neste runde før de kan bli med igjen.
  • 4 Leken fortsetter til det kun gjenstår to deltakere. Sheriffen finner på et kodeord, for eksempel "seilbåt". Deltakerne står med ryggen mot hverandre, og tar et skritt fra hverandre for hvert ord som blir sagt. Først når sheriffen roper ut riktig kodeord, kan deltakerne snu seg og skyte den andre. Personen som først sier "pang" og peker på den andre, har vunnet leken. Vinneren blir sheriff i neste runde.

Aktivitetstype

#Tags

Barn, Bli kjent, Lek, Sosialt, Tidsfordriv


Innsendt av

Pernille Ensrud
E-post: Vis e-post
Tlf: 95861490