Fiskesuppe

Fiskesuppe

Hvorfor ikke lage en god middag ute? Denne fiskesuppen ble laget etter 3 dager på rotur, så den er ikke vanskelig!

Faremomenter

Hovedregelen er et generelt forbud mot å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark i perioden 15. april til 15. september.


Ingredienser

  • Fløte
  • Smør
  • Vann/ fiskekraft
  • Reker i lake
  • Fisk - feks. laks, sei, tors..
  • Paprika
  • Purre
  • Sellerirot
  • Squash
  • Sopp (sjampinjong)
  • Minimais
  • Salt
  • Chili

Steg for steg

  • 1 Kutt opp alle grønnsaker i valgfri størrelse
  • 2 Bland sammen fløte og fiskekraft (kan feks bruke laken til rekene) og kok opp
  • 3 Tilsett litt smør
  • 4 Ha i gjønnsakene og kok i 4 minutter.
  • 5 Tilsett reker og fisk i biter like før servering
  • 6 Tilpass smak med salt og chili

Advarsel

  • ! Ha vann tilgjengelig for etterslukking av bålet eller til en eventuell slukking av brann.
  • ! Ha bålet på en egnet plass. Gjerne i tilknytning til venn.
  • ! Leg gjerne steiner rundt bålet for å hindre spredning av flammer.
  • ! Følg brannforskriften

Aktivitetstype

#Tags

bål, friluftsliv, kystfriluftsliv, Mat, overnatting, Tur


Innsendt av

Kristiansand

4 aktiviteter

Lillesand

4 aktiviteter

Mandal

5 aktiviteter

Stavanger

4 aktiviteter

Lasse Tangerås